Hulp nodig?
Telefoonnummer: 030 888 5555
E-mailadres: info@fcutrecht.nl
Tickets: Veelgestelde vragen

Vier je verjaardag bij FC Utrecht

30 mei 2011

Wil jij je kinderfeestje vieren bij FC Utrecht? Dat kan! Samen met jouw vriendjes krijg je een kijkje achter de schermen bij FC Utrecht. Je ziet onder andere het FC Utrecht Museum, een skybox en natuurlijk de kleedkamer van de spelers van FC Utrecht.

We verzorgen rondleidingen voor groepen vanaf tien personen (inclusief de begeleiders). Op woensdagmiddag is deze speciaal voor onze jongste supporters tot 10 jaar. Oudere kinderen kunnen ook op andere werkdagen naar het stadion komen voor een rondleiding. De kosten voor de kinderrondleiding bedragen € 8,00 per persoon. Dan krijg je ook een drankje en chips voor het hele gezelschap exclusief in het spelershome. Bovendien is er een presentje voor de jarige.

Als jij Junior Tigerlid bent, krijg je korting voor al je vriendjes en vriendinnetjes en betaal je slechts € 6,50 per persoon.

Wil je graag een keer het stadion bezoeken voor een rondleiding? Stuur dan een email naar rondleidingen@fcutrecht.nl. Vermeld dan in de mail de naam en leeftijd van de jarige en de datum en het tijdstip waarop je wilt komen. Vergeet ons niet te laten weten met hoeveel personen je komt. Ben lid van de Junior Tigers vermeldt dan ook het lidmaatschapsnummer en het adres waar het factuur naartoe gestuurd kan worden.

Ben je nog geen lid van de Junior Tigers, maar wil je dit wel worden? Geef dit dan gelijk even aan, dan kunnen we je direct de korting geven. Je krijgt dan zo snel mogelijk een email terug of jouw gewenste tijd/datum mogelijk is.