Hulp nodig?
Telefoonnummer: 030 888 5555
E-mailadres: info@fcutrecht.nl
Tickets: Veelgestelde vragen

Schrijf je in voor Het Tiger Toernooi

20 februari 2012

De inschrijving voor Het Tiger Toernooi is gestart. De kidsclub van FC Utrecht organiseert dit voetbaltoernooi voor de eerste keer in de geschiedenis van de Junior Tigers.
Voetballen met je eigen team met de vriendjes uit je eigen buurt. Wedstrijden spelen op het jeugdcomplex van FC Utrecht, je omkleden in de kleedkamers van FC Utrecht en begeleiding van spelers uit de jeugd van FC Utrecht. Jij kunt dit ook meemaken! De finale van het toernooi wordt zelfs gespeeld op het veld in Stadion Galgenwaard. De winnaars krijgen de Tiger Trofee.

Het toernooi is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Samen met je vriendjes kun je een team samenstellen van minimaal 9, en maximaal 12 spelers. Vraag je teamgenoten van je eigen voetbalvereniging, of zorg ervoor dat andere vriendjes meedoen! Onthoud wel dat er in jullie team minimaal 2 spelers moeten zitten die lid zijn van de Junior Tigers. De rest van je teamgenoten kunnen meedoen voor slechts € 7,50 en dan worden ze ook nog eens lid van de Junior Tigers.

Je mag zelf een vette naam bedenken voor jullie team. Deze naam komt achterop het shirt te staan dat de voetballers van ons krijgen! Hierna kun je jouw team inschrijven op www.juniortigers.nl/activiteiten.