Hulp nodig?
Telefoonnummer: 030 888 5555
E-mailadres: info@fcutrecht.nl
Tickets: Veelgestelde vragen

Tiger Toernooi start 21 maart

25 februari 2012

De aanmelding voor Het Tiger Toernooi stromen binnen. De kidsclub van FC Utrecht organiseert dit voetbaltoernooi voor de eerste keer in de geschiedenis van de Junior Tigers. Op woensdag 21 maart gaat het toernooi van start.

Tijdens het toernooi kun je voetballen met je eigen team en met de vriendjes uit je eigen buurt. Wedstrijden spelen op het jeugdcomplex van FC Utrecht, je omkleden in de kleedkamers van FC Utrecht en begeleiding van spelers uit de jeugd van FC Utrecht. De finale van Het Tiger Toernooi wordt zelfs gespeeld op het veld in Stadion Galgenwaard. De winnaars krijgen de Tiger Trofee.

Het toernooi is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Samen met je vriendjes kun je een team samenstellen van minimaal 9, en maximaal 12 spelers. Vraag je teamgenoten van je eigen voetbalvereniging, of zorg ervoor dat andere vriendjes meedoen! Onthoud wel dat er in het team minimaal twee spelers lid moeten zijn van de Junior Tigers. De rest van je teamgenoten kunnen meedoen voor slechts € 7,50 en dan worden ze ook nog eens lid van de Junior Tigers.

Je mag zelf een naam bedenken voor jullie team. Deze naam komt achterop het shirt te staan dat de voetballers van ons krijgen! Hierna kun je jouw team inschrijven op www.juniortigers.nl/activiteiten. Aanvullende informatie ontvang je na de inschrijving.