Hulp nodig?
Telefoonnummer: 030 888 5555
E-mailadres: info@fcutrecht.nl
Tickets: Veelgestelde vragen

Zomerse sfeer op Tiger Toernooi

28 maart 2012

Woensdag is de tweede ronde van het Tiger Toernooi gespeeld. Zestien teams streden op Sportcomplex Zoudenbalch voor een plek in de volgende ronde van het toernooi van de kidsclub van FC Utrecht.

Vooral de zomerse sfeer onder een warme zon zorgde ervoor dat de teams extra gemotiveerd waren. Met de speciaal voor de teams vervaardigde shirts deden de vriendenploegen hun best om de volgende ronde, die op 18 april wordt gespeeld, te bereiken.

Ronde twee
In de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar zijn de teams Gein Boys, Barca, De Meern Dragons en de Dolderdse Duivels door naar ronde twee. In de groep van 10 t/m 12 jaar zijn FC Bal op ’t Dak, Seastum Boys, Royal en UVV-ers door. De finale van de eerste editie van het Tiger Toernooi wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard.

FC Utrecht.TV was vorige week bij de start van het Tiger Toernooi.

FC Utrecht.TV op Eredivisie Live
Dit item was eerder te zien op FC Utrecht.TV op Eredivisie Live. De uitzending begint iedere woensdagavond om 18:45 uur op kanaal 1. De uitzending wordt 's avonds herhaald om 19:45 en 21:45 uur. Donderdag is de uitzending nogmaals te zien om 12:10 en 14:45 uur op kanaal 1. Alle onderwerpen zijn ook afzonderlijk te bekijken via de website van het officiële clubkanaal: www.fcutrecht.tv.

FC Utrecht.TV

48780 fc-utrecht

Meer video's van FC Utrecht bekijken? Klik hier!